Bëhu Pogramer

Është koha të përgatiteni për të ardhmen.

Bëhuni pjesë e trajnimeve tona dhe shijoni një të ardhme të sigurt, duke marrë aftësi profesionale atraktive dhe të vlefshme.

TRAJNIMET

Eksploro trajnimet.

Shiko të gjitha trajnimet këtu.

Trajnimi online

Si të bëhesh programer?

Së shpejti…

BootCamp

"WordPress Web Design"

Kur të keni përfunduar këtë trajnim, ju do të keni aftësi të dizajnimit dhe ndërtimit të uebsajteve moderne dhe komplekse.

Së shpejti...

KONCEPTI

Çfarë ofron akademia?

Akademia jonë ju ofron trajnime për teknologjitë me të kërkuara në tregun e
punës, me një strategji të veçantë e cila ju mundëson:

Pavarësi

Ju mund të ndiqni trajnimet nga kudo në botë.

Personalizim

Ju keni qasje në materialet e punës në çdo kohë dhe çdo pajisje.

Ngritje

Trajnimet tona ju mundësojnë ngritje profesionale dhe zhvillim personal.

RRETH NESH

Kush jemi ne?

Bëhu Programer është një komunitet që ofron trajnime profesionale, duke inkurajuar dhe mbështetur ata që duan të hedhin hapat vendimtarë drejt një karriere në IT. Qëllimi dhe arsyeja pse ne bëjmë atë që bëjmë, është t’u japim atyre që duan një shans për të “filluar nga e para”, mundësinë për të shtypur butonin “restart” në jetën e tyre dhe mundësinë e një jete më të mirë.

KONTAKTI

Na kontaktoni.

Ke ndonjë pyetje, këshillë apo ide?
Na kontaktoni përmes formës apo duke klikuar mbi ikonat e mëposhtme.

Telefoni

+389 77 966 618

Email

info@behuprogramer.com