SI TË BËHESH PROGRAMER?

Çmimi

Falas

Trajnimi “Si të bëhesh programer?” është trajnimi ideal për ata të cilët kanë vendosur të kyqen në botën e programimit.

Përshkrimi i trajnimit:

“Si të bëhesh programer?” është një udhëzues praktik që i mëson kujtdo atë që duhet të dijë për t’u bërë një programer i suksesshëm. Nuk mjafton t’i thuash dikujt “Vetëm zgjidh një gjuhë programimi” ose “Vetëm ndërto një aplikacion”. Fillestarët kanë nevojë për udhëzime më solide dhe ky kurs është pika juaj fillestare drejt një hapi gjigand.

Syllabusi

 • Për kë është ky trajnim?
 • Pse të jesh një programer është një zgjedhje e shkëlqyer për karrierë?
 • Pse nuk ju nevojitet një diplomë universiteti për të qenë programer?
 • Nuk duhet të jeni gjeni, vetëm punëtor
 • Ndarja e detyrave në copa më të vogla
 • MVP (Produkti minimal i zbatueshëm)
 • Çfarë është Programimi?
 • Çfarë është një gjuhë programimi?
 • Një histori e shkurtër mbi Gjuhët e Programimit
 • Cili është ndryshimi midis një Programeri, Zhvilluesi dhe Inxhinieri të softuerit?
 • Çfarë janë Algoritmet?
 • Çfarë është Pseudokodi?
 • Çfarë janë Frameworks?
 • Çfarë janë bazat e të dhënave?
 • Si funksionon Web-i
 • Dallimi mes Front-End, Back End dhe Full Stack
 • Çfarë është HTML?
 • Çfarë është CSS?
 • Çfarë është JavaScript?
 • Çfarë është një CMS si WordPress?
 • Zhvillimi i Aplikacioneve për Pajisje Mobile
 • Mac ose PC
 • Text/Code editori
 • Si mund ta di kur jam gati për një punë si Programer?
 • Çfarë është një Hackathon?
 • Puna praktike

Regjistrohu